Welkom

Welkom op de site van de Westerschool.
De Westerschool is een openbare basisschool voor Daltononderwijs in Wildervank.
Odab Westerschool: een kei van een school!
Voor:
krachtig,
eigentijds en
inspirerend onderwijs!

Logopedie Totaal

02-10-2015 9 views

Klik hier voor tips ten aanzien van logopedie.


Disco Dukdalf

02-10-2015 4 views

Gratis disco’s Dukdalf Veendam
Dit jaar bestaat de wijk Sorghvliet 50 jaar. In dit kader organiseert de wijkvereniging Sorghvliet op vrijdag 2 oktober a.s. in Dukdalf Veendam twee spetterende disco’s voor alle kinderen van Veendam.  Het thema is “Flower Power”. Kijk op de computer welke kleding ze toen aanhadden en kom verkleed.  Beide disco’s zijn gratis toegankelijk. Van 19:00 uur tot 21:30 uur is het voor kids van 7  t/m 13 jaar. Vanaf 22:00 uur tot 00:30 uur kunnen de kids van 14 t/m 17 jaar zich uitleven.
Er zullen die avond rond de twintig vrijwilligers rondlopen om alles in goede banen te leiden. Er worden foto’s genomen die de kids dan terug kunnen zien op Facebook.
Wil je kijken hoe er het toegaat op een kinderdisco, kijk maar eens op facebook bij de kinderdisco Sorghvliet Veendam. Kom...

Lees verder >>>


Nieuwsbrief Oktober geplaatst

30-09-2015 6 views

De nieuwsbrief nummer 3, oktober-editie is uit.
Klik hier voor nieuwsbrief nummer 3.


Startbijeenkomst Regeling Impuls Muziekregeling

11-09-2015 31 views

Odab Westerschool van start als vroege starter regeling Impuls Muziekonderwijs.
 
Donderdag 10 september vond op odab Westerschool de startbijeenkomst plaats voor de regeling Impuls Muziekonderwijs. Vele genodigden en ouders waren om half 2 op het schoolplein aanwezig en werden daar door alle kinderen van de school getrakteerd op een gezamenlijk gezongen lied. Hiervoor was het lied Compliment uitgekozen.
 
Odab Westerschool gaat als één van de eerste scholen in Nederland van start met de ‘Regeling Impuls Muziekonderwijs’. De regeling is door het ministerie van OCW in het leven geroepen om het vak muziek een vaste plek in het onderwijsprogramma te geven.
Het Fonds voor Cultuurparticipatie selecteerde uit de 12 provincies en de drie grote steden één school. De 15 scholen die geselecteerd zijn...

Lees verder >>>


Sportdorp Wildervank

03-09-2015 16 views

Zie voor aangeboden modules website:  www.sportdorpwildervank.nl


Bekijk oudere berichten      

Agenda


Facebook


Twitter


ODAB Westerschool Wildervank 2015 disclaimer