Welkom

Welkom op de site van de Westerschool.
De Westerschool is een openbare basisschool voor Daltononderwijs in Wildervank.

Agenda geplaatst

De agenda op deze website is ingevuld.

Nominatie voor Onderwijsprijs Groningen

24-10-2014 5 views

De Westerschool is door de provincie Groningen en het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie (INOP) met hun inzending de film Sta op tegen pesten! door de jury genomineerd voor de Onderwijsprijs provincie Groningen (periode 2013-2015). Wij zijn natuurlijk hartstikke trots en blij op en met deze nominatie!
Op donderdag 6 november 2014 wordt bekendgemaakt wie van de genomineerden de prijs gaat winnen. De prijsuitreiking wordt verricht door gedeputeerde Marianne Besselink.
We krijgen de gelegenheid op de avond van 6 november ons ingezonden project te presenteren aan de genodigden. Naast de onderwijsprijs zal ook een presentatieprijs worden uitgereikt voor het best gepresenteerde project.
Er is een speciale website (www.onderwijsprijs.nl) waarop t.z.t. alle ingezonden projecten worden geplaatst.

We houden...

Lees verder >>>


Kalender CJG lezingen

20-10-2014 7 views

Het CJG verzorgt ook dit jaar weer een aantal interessante lezingen.
Klik hier voor de flyer.


Foto's geplaatst

11-10-2014 9 views

De volgende foto's zijn geplaatst:
van de voorstelling door de groepen 2B, 5 en 6A
- het schoolreisje van groep 7


Disco party

03-10-2014 11 views

Bericht vanuit de organisatie:

Oranje Party kinderdisco Dukdalf Veendam
Vrijdag 10 oktober a.s. organiseert de wijkvereniging Sorghvliet weer een spetterende disco voor alle kinderen van Veendam en omstreken van 7  t/m 13 jaar in Wijkcentrum Dukdalf. Na de geslaagde Black & White party is er deze keer een Hollandse Avond. De zaal zal naar dit thema worden aangekleed. Naast de hedendaagse discomuziek zal er ook Nederlandstalig worden gedraaid die de kids leuk vinden en op verzoek kunnen aanvragen.
Elke kinderdisco lopen er rond de twintig vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Ook deze keer worden er foto’s genomen die de kids dan terug kunnen zien op Facebook.
Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, kijk maar eens op facebook, dan wil je daarna vast komen dansen en springen op de kinderdisco van vrijdag...

Lees verder >>>


Gymfeest in de Wildervanckhal

03-10-2014 10 views

Gratis GYMFEEST in de herfstvakantie
Op dinsdag 14 oktober organiseert Sport Vereniging Clias een groot GYMFEEST in de Wildervanckhal (Woortmanslaan 1). Kom jij ook? Echt alle kinderen zijn welkom! Je hoeft niet lid te zijn, deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Er is van alles te doen en er is deskundige begeleiding aanwezig. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom gezellig gymmen in de herfstvakantie.
  10.30 – 12.00 uur peuters vanaf 2 jaar t/m groep 3 12.30 – 14.30 uur vanaf groep 4 Neem wel je gymkleding mee! Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met de activiteitencommissie via activiteiten@svclias.nl.
 


Bekijk oudere berichten      

Agenda


Facebook


Twitter


ODAB Westerschool Wildervank 2014 disclaimer