Welkom

Welkom op de site van de Westerschool.
De Westerschool is een openbare basisschool voor Daltononderwijs in Wildervank.

Agenda geplaatst

De agenda op deze website is ingevuld.

Foto's geplaatst

11-10-2014 9 views

De volgende foto's zijn geplaatst:
van de voorstelling door de groepen 2B, 5 en 6A
- het schoolreisje van groep 7


Disco party

03-10-2014 9 views

Bericht vanuit de organisatie:

Oranje Party kinderdisco Dukdalf Veendam
Vrijdag 10 oktober a.s. organiseert de wijkvereniging Sorghvliet weer een spetterende disco voor alle kinderen van Veendam en omstreken van 7  t/m 13 jaar in Wijkcentrum Dukdalf. Na de geslaagde Black & White party is er deze keer een Hollandse Avond. De zaal zal naar dit thema worden aangekleed. Naast de hedendaagse discomuziek zal er ook Nederlandstalig worden gedraaid die de kids leuk vinden en op verzoek kunnen aanvragen.
Elke kinderdisco lopen er rond de twintig vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Ook deze keer worden er foto’s genomen die de kids dan terug kunnen zien op Facebook.
Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, kijk maar eens op facebook, dan wil je daarna vast komen dansen en springen op de kinderdisco van vrijdag...

Lees verder >>>


Gymfeest in de Wildervanckhal

03-10-2014 9 views

Gratis GYMFEEST in de herfstvakantie
Op dinsdag 14 oktober organiseert Sport Vereniging Clias een groot GYMFEEST in de Wildervanckhal (Woortmanslaan 1). Kom jij ook? Echt alle kinderen zijn welkom! Je hoeft niet lid te zijn, deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Er is van alles te doen en er is deskundige begeleiding aanwezig. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom gezellig gymmen in de herfstvakantie.
  10.30 – 12.00 uur peuters vanaf 2 jaar t/m groep 3 12.30 – 14.30 uur vanaf groep 4 Neem wel je gymkleding mee! Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met de activiteitencommissie via activiteiten@svclias.nl.
 


We zijn begonnen

01-10-2014 8 views

De Kinderboekenweek is gestart!
Vandaag is met het bezoek van kinderboekenschrijvers/illustratoren Carla Scheepstra, Sandy Wijsbeek en Jacintha Tamsma de Kinderboekenweek 2014 gestart.
Alle groepen hebben een schrijver of illustrator mogen ontvangen, die vervolgens heeft verteld over zichzelf, heeft voorgelezen en natuurlijk vele vragen heeft beantwoord.

En wat is een kinderboekenweek zonder kinderboeken? We zijn heel blij dat we de Kinderboekenweek ook zijn begonnen met nieuwe kinderboeken! C1000 Veendam heeft maar liefst 17 prachtige boeken beschikbaar gesteld, die zo snel mogelijk hun weg zullen vinden naar de kinderen!
Veel leesplezier gewenst!Start Kinderboekenweek

30-09-2014 17 views

Woensdag 1 oktober begint de Kinderboekenweek.
De Kinderboekenweek bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar en dat is reden voor een feestje. En dat is ook precies het thema dit jaar: FEEST! Klik hier voor meer informatie over de 60e Kinderboekenweek.

De groepen 5 t/m 8 krijgen twee heuse schrijvers op bezoek, die gaan voorlezen, maar waar de kinderen natuurlijk ook hun vragen aan kunnen stellen. Het zijn Carla Scheepstra (voor de groepen 5 en 6) en Jacintha Tamsma (voor de groepen 7 en 8)

Carla Scheepstra heeft inmiddels twee boeken geschreven: Op stoom en Terug naar Aquaticus. Zie hier voor meer informatie over beide boeken.

Jacintha Tamsma heeft het boek Claire Stonebridge - Onbekend verleden geschreven,...

Lees verder >>>


Bekijk oudere berichten      

Agenda


Facebook


Twitter


ODAB Westerschool Wildervank 2014 disclaimer