Welkom

Welkom op de site van de Westerschool.
De Westerschool is een openbare basisschool voor Daltononderwijs in Wildervank.
Odab Westerschool: een kei van een school!
Voor:
krachtig,
eigentijds en
inspirerend onderwijs!

Disco Dukdalf

03-11-2015 14 views

Halloweenparty vrijdag de 13e kinderdisco Dukdalf Veendam
Op vrijdag 13 november a.s. wordt het weer griezelen op de gezelligste kinderdisco van Veendam e.o. in Dukdalf Veendam. Er  is dan een Halloween Party voor kids vanaf 7 jaar. De dresscode is Halloween, dus kom verkleed naar het griezelige Dukdalf als heks, zombie  of duivel. Degene die het leukst verkleed komt, wordt foto van de maand. En dit keer zijn er twee: een jongen en een meisje. De zaal zal worden omgetoverd tot een spooky geheel. De populairste kinderdisco opent de deuren om 19:00 uur en duurt tot 21:30 uur. Elke kinderdisco lopen er rond de twintig vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Ook deze keer worden er foto’s genomen die de kids dan terug kunnen zien op facebook.
Voor info kunt u terecht bij Evert Bakker (...

Lees verder >>>


Nieuwsbrief november

03-11-2015 15 views

De nieuwsbrief van november is uit.
Klik hier


Logopedie Totaal

02-10-2015 26 views

Klik hier voor tips ten aanzien van logopedie.


Disco Dukdalf

02-10-2015 28 views

Gratis disco’s Dukdalf Veendam
Dit jaar bestaat de wijk Sorghvliet 50 jaar. In dit kader organiseert de wijkvereniging Sorghvliet op vrijdag 2 oktober a.s. in Dukdalf Veendam twee spetterende disco’s voor alle kinderen van Veendam.  Het thema is “Flower Power”. Kijk op de computer welke kleding ze toen aanhadden en kom verkleed.  Beide disco’s zijn gratis toegankelijk. Van 19:00 uur tot 21:30 uur is het voor kids van 7  t/m 13 jaar. Vanaf 22:00 uur tot 00:30 uur kunnen de kids van 14 t/m 17 jaar zich uitleven.
Er zullen die avond rond de twintig vrijwilligers rondlopen om alles in goede banen te leiden. Er worden foto’s genomen die de kids dan terug kunnen zien op Facebook.
Wil je kijken hoe er het toegaat op een kinderdisco, kijk maar eens op facebook bij de kinderdisco Sorghvliet Veendam. Kom...

Lees verder >>>


Nieuwsbrief Oktober geplaatst

30-09-2015 21 views

De nieuwsbrief nummer 3, oktober-editie is uit.
Klik hier voor nieuwsbrief nummer 3.


Bekijk oudere berichten      

Agenda


Facebook


Twitter


ODAB Westerschool Wildervank 2015 disclaimer