Welkom

Welkom op de site van de Westerschool.
De Westerschool is een openbare basisschool voor Daltononderwijs in Wildervank.

Voor de kunstEHBO examen

17-04-2015 3 views

Vrijdag 17 april vond het examen EHBO plaats voor de kinderen van de groepen 8. Na maandenlang oefenen, zowel voor het praktische gedeelte als voor de theorie, konden alle kinderen hun diploma in ontvangst nemen.
We zijn dus weer ruim 40 EHBO-ers rijker binnen onze school!

Iedereen van harte gefeliciteerd!


Veel belangstellenden tijdens afsluiting project

16-04-2015 11 views

Donderdag 16 april vond de afsluiting plaats van het poëzie- en muziekproject. Vanaf half 5 stroomde de school vol met vele ouders, verzorgers, opa's en oma's, broers en zussen en overige geinteresseerden. Ze werden getrakteerd op standbeelden, die gedichten voordroegen, muzikaal optreden door de groepen 5 en 6, vele gedichten in alle mogelijke vormen, mate en verschijningsvormen. Onder het genot van een kop koffie werden alle lokalen bezocht.
Een zeer geslaagd project, dat een prachtige afsluiting verdiende en gekeken naar de vele positieve reactie van de bezoekers ook kreeg.
Tijdens het project hebben kinderen hun mooiste gedicht in mogen leveren, waarna de leerlingraden van de groepen 5-6 en 7-8 de 8 mooiste gedichten hebben uitgezocht. Deze gedichten krijgen een plekje op het plein. Twee gedichten zijn al te bewonderen op het plein.

     ...

Lees verder >>>


Afsluiting project

16-04-2015 5 views

Vandaag vindt de afsluiting van ons poëzie- en muziekproject plaats. Tussen 16.30 en 18.30 uur bent u van harte welkom om de meest prachtige gedichten van onze kinderen te bekijken. Daarnaast verzorgen de groepen 6 een muzikale voorstelling en groep 5 voor een kort muzikaal intermezzo.
U komt toch ook?Foto's adoptie geplaatst

14-04-2015 13 views

Maandag 13 april vond er adoptie plaats tussen de groepen 3 en 7. Deze adoptie stond in het teken van ons poëzie project.
Kijk voor foto's bij Foto's, Adoptie groepen 3 en 7, 13 april 2015.


Tevredenheidspeilingen geplaatst

13-04-2015 3 views

De rapporten van de tevredenheidspeilingen zijn geplaatst.
U vindt deze rapporten bij Ouders, Tevredenheidspeilingen.
Mocht u naar aanleiding van deze rapporten vragen, opmerkingen, suggesties hebben, horen we dat graag!


Bekijk oudere berichten      

Agenda


Facebook


Twitter


ODAB Westerschool Wildervank 2015 disclaimer