Welkom

Welkom op de site van de Westerschool.
De Westerschool is een openbare basisschool voor Daltononderwijs in Wildervank.

Agenda geplaatst

De agenda op deze website is ingevuld.

Vanuit de Muziekschool

17-09-2014 5 views

Beste ouders / verzorgers,
 
Kortgeleden hebben 2 docenten van de Muziek-, Dans- en Theaterschool de groepen 5, 6, 7 en 8 bezocht.
 
Sonja de Haan en Heleen Fey, beiden docent dwarsfluit aan de MDT, hebben het één en ander uitgelegd over de cursussen die daar worden gegeven. Van A(ccordeon) tot Z(ang), van pop tot klassiek, van (musical-)ballet tot theater…
Op de site www.mdtveendam.nl is het volledige aanbod na te gaan.
 
Daarnaast hoorden de kinderen het verschil tussen een dwarsfluit (kan heel laag) en piccolo (kan héél hoog, oordopjes waren nog nèt niet nodig!). Leuk waren de gehoorspelletjes die daaraan gekoppeld werden. Als bonus mocht de meester of juf van de groep proberen geluid uit de dwarsfluit te krijgen. En… dat lukte bij allen!...

Lees verder >>>


Vanuit CJG

12-09-2014 8 views

Onderstaande informatie komt vanuit het CJG:

Op 2 oktober organiseren CJG Veendam en CJG Pekela een gezonde avond in vanBeresteijn met als titel Vet! Lekker Fit. Hiervoor willen we u graag uitnodigen. Er is cabaret, een markt, korte workshops en alle aanwezigen ontvangen aan het einde van de avond een goodiebag.

Tijdens de voorstelling worden door acteurs herkenbare situaties nagespeeld over de strijd tussen ouders en kinderen over gezonde opvoeding. U kunt meedenken en meepraten over de situatie en tips geven die de acteurs direct naspelen. Een avondje meekijken, meelachen, meepraten.

De avond vindt plaats op 2 oktober in vanBeresteijn, Museumplein 5 in Veendam. Voor meer informatie en aanmelding, zie: www.cjgveendam.nl.


Vanuit de Muziekschool

03-09-2014 12 views

Vandaag hebben de kinderen van de groepen 5 en 6 informatie gekregen over de muziekschool van Veendam. Daarbij werd de volgende flyer uitgedeeld:

Wij, de Muziek-, Dans- en Theaterschool, zijn op de uitmarkt op 6 september. Van 1 tot 4 uur mag je meespelen met de muziek, meedoen met de dans en theater. De school is open. Daar kun je ook verschillende muziekinstrumenten en dans proberen.
En.. als je meer wilt, kun je meedoen met de 5-jes actie. Voor 5 euro krijg je een proefles!


Nieuwsbrief Sport in Veendam

02-09-2014 12 views

Vanuit de gemeente Veendam ontvangen wij de nieuwsbrief Sport in veendam, die wij graag bij u onder de aandacht willen brengen.
Klik hier voor de nieuwsbrief.


Activiteit​enkalender september CJG Veendam

29-08-2014 7 views

Hierbij de maandkalender van september vanuit het CJG Veendam. Er staan er weer leuke en leerzame activiteiten in zoals..
- Bijeenkomsten Kinder EHBO
- Speelactiviteit Kinderplein
- Vader voorleesrecord
- Burendag
- Cursus Peuter Inzicht

Klik hier voor de Activiteitenkalender


Bekijk oudere berichten      

Agenda


Facebook


Twitter


ODAB Westerschool Wildervank 2014 disclaimer